Zenei applikációk

JUNGLE MUSIC free

„Android APP” AJÁNLÓ (5-10 éves ) GYEREKEKNEK!

   A JUNGLE MUSIC free, egy olyan izgalmas oktatási játék, amely lehetővé teszi, hogy megtanulja a zenei hangok olvasását a gyermek, minden zenei kulcsban. Ez egy játékos oktató módszer, amelyet kifejezetten a kezdő zenészek -gyermekek – számára terveztek elkészítői. Ez egy küldetés a sivatagban, szigetek dzsungelén keresztül.

 Minél tovább haladsz, annál jobban növekszik a kincseid száma mindaddig, amig a Zene Királyává nem válunk! Egyszerű, és hatékony zenei játék, hogy a gyermek felismerje és megjegyezze a zenei hangokat, miközben szórakoztatja is közben.
Minden hangjegyet 20 nehézségi szintre osztottak, melyek lehetővé teszik, hogy a hangjegyeket saját tempójában tanulhassa meg a gyermek. Ez a program tökéletes a napi zenei edzéshez.

A Jungle Music jellemzői:

  • Javítja a kotta olvasás képességét
  • Hallás fejlesztés a hangok hangjainak hallgatásával (zongora hangok)
  • Választhatunk zongora, gitár vagy hegedű / cselló hangok közül
  • G-kulcsban (jobbkéz)
  • F-kulcs: basszuskulcsban (balkéz)
  • C-kulcs: – nem szükséges számunkra –
  • Korlátlan használat, tehát ingyenes!
  • 20 nehézségi szint

  Fontos megjegyzés: Válasszuk ki a megfelelő kottaolvasási rendszert, azaz tehát ne a (c,d, e, f, g, a, B, (c) (amerikai) hangsort,
hanem a (c, d, e, f, g, a, H, (c) (európai) hangsort tanultassuk meg a gyermekkel!

Kellemes játszva tanulást kívánok!

Google store – ból letölthető:

Jungle Music Free

 

DoSolFa – Lite

„Android APP” AJÁNLÓ (5-10 éves ) GYEREKEKNEK!

  A DoSolFa – Lite program játékos módon tanítja meg a zenei hangokat ahogyan jobbról balra haladnak az ötvonalas kotta rendszerben. 20 + 20 pályát lehet teljesíteni és 5-10 éves korú gyermekekre a játék célközönsége. Könnyen ellenőrizhető hogy a gyermek mennyit fejlődött, ill. mennyit foglalkozott a tanulási folyamattal, hiszen amikor végig vitt, ill. megtanult egy pályát, jelzi a játék egy serleggel hogy hogyan teljesítette a feladatot. Az a jó, ha mind a 20 pálya teljesítésre került. Szuper kis játék, és  hasznos mindazoknak, akik meg akarják tanulni a hangok elhelyezkedését az ötvonalas (basszus és violin) rendszerben.

     Sok sikert kívánok mindenkinek, a program ingyenes!

Google store- ból letölthető:

DoSolFa-Lite